‘A Taste Of Christmas’

Onze Benjamin Wagemakers (groep 7) heeft de audities voor ‘A Taste Of Christmas’ succesvol doorlopen! Hij is aangenomen voor de rol van Tiny Tim. Op 9 december zal hij spelen in deze kerstshow onder regie van Barrie Stevens. Presentatoren Matthijs van der Meer en Humphrey Campbell zullen u door deze sfeervolle avond begeleiden. Met Cor Bakker als bandleider wordt dit programma een muzikaal spektakel! Diverse gastartiesten passeren de revue: Madeline Bell (soul diva), Jeannette van Schaik (rising opera star en oud koorschool-leerling uit Haarlem), Carter Muller (16 jaar, Haarlemse piano-virtuoos) en Gospel Choir G-Roots.

 

Kijk op www.haarleminconcert.nl voor meer info en tickets!

Share

Maarten de Wit

X
X

Door het gebruik van deze website gaat u ermee akkoord dat er cookies worden geplaatst voor een optimale gebruikservaring. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close