Te gast bij Podium Witteman

Te gast bij Podium Witteman

Na een prachtige Messiah op zaterdag 16 december met het Kathedrale Koor, mocht de soloklas van de Koorschool zondag op pad naar Podium Witteman voor ‘het echte kerstgevoel’. Dat was een feest en wat waren onze jongste solisten (terecht!) trots. In de laatste minuten van de uitzending zongen zij een (meer)stemmig Stille Nacht met Mike Boddé achter de vleugel.

U kunt het optreden hier terug zien:

En de foto’s:

Share

Haarlem Koorschool

X
X

Door het gebruik van deze website gaat u ermee akkoord dat er cookies worden geplaatst voor een optimale gebruikservaring. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close