Ga mee op tournee! Met de Bavo Cantorij naar Portugal!

Ga mee op tournee! Met de Bavo Cantorij naar Portugal!

In navolging op het grote succes in 2016 gaat de Bavo Cantorij van 19-24 oktober 2019 wederom naar Noord Portugal, in de regio Porto/Braga. Het koor zal daar de Hoogmis in de Sé Catedral van Braga zingen en concerten geven in de beroemde kerken in de omgeving van Viana do Castelo, waaronder de Bom Jesus do Monte!

En ook dit keer verzorgt de stichting Vrienden van de Sint Bavo Koren een parallelreis voor geïnteresseerden. Bent u er dit jaar ook bij als ‘Volger’ van de Bavo Cantorij? Het belooft weer een geweldige reis te worden, mis het niet!

Kijk op www.vriendensintbavo.nl voor meer informatie en/of reserveringen, of klik hier voor de nieuwsbrief over de Volgersreis!

Share

Haarlem Koorschool

X
X

Door het gebruik van deze website gaat u ermee akkoord dat er cookies worden geplaatst voor een optimale gebruikservaring. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close