Crowdfunding actie voor tournee naar Portugal

Crowdfunding actie voor tournee naar Portugal

In de herfstvakantie, van zaterdag 19 t/m donderdag 24 oktober 2019, gaat de Bavo Cantorij weer op tournee naar Porto, Portugal. Dit tournee wordt georganiseerd door de stichting Vrienden van de St. Bavo Koren. Speciaal voor dit tournee hebben de zangers van de Bavo Cantorij een crowdfunding actie opgezet om extra donaties te vragen, waar leuke presentjes en acties van de koorleden tegenover staan. Denk bijvoobeeld aan een gepersonaliseerde (muzikale) videoboodschap, speciaal voor u gezongen! Kijk op deze website voor meer informatie en steun het tournee naar Porto! Onze dank is groot!

Share

Haarlem Koorschool

X
X

Door het gebruik van deze website gaat u ermee akkoord dat er cookies worden geplaatst voor een optimale gebruikservaring. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close