Sponsor de ‘Thank You Tour’ van het Kathedrale Koor naar de VS in 2020

Sponsor de ‘Thank You Tour’ van het Kathedrale Koor naar de VS in 2020

De Koorschool dankt de Amerikanen voor hun rol in onze vrijheid, 75 jaar geleden!

In 2020 is het 75 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd. De Koorschool Haarlem heeft het initiatief genomen voor een “Thank You Tour” naar de Verenigde Staten in de mei-vakantie van 2020 en hiervoor weerklank gevonden bij het Comité 4-5 mei en andere daaraan verbonden organisaties.

Minister van Defensie Ank Bijleveld zegde toe dat de Regimentsfanfare Garde Grenadiers en Jagers met het koor meereist. Ook zijzelf overweegt erbij te zijn tijdens het belangrijkste concert van de tour, dat voor veteranen en Nederlandse relaties eind april 2020 wordt uitgevoerd in Washington. Een ander concert wordt in New York georganiseerd in St. Patricks Cathedral. De Nederlandse ambassadeur in de VS, André Haspels, zegde ook zijn medewerking toe.

De Koorschool financiert het merendeel, maar zoekt ook sponsors en donateurs om dit prachtige initiatief werkelijkheid te laten worden. Hopelijk ziet ook u voor zich wat een fantastische happening dit kan worden, compleet met een verslag rond 5 mei 2020 op de Nederlandse tv, de nodige publiciteit in de VS en in de officiële kanalen van Defensie en in de Nederlandse pers. Hopelijk wordt u één van onze sponsoren!

U kunt uw donatie doen via een bankoverschrijving naar de volgende gegevens:

IBAN: NL06 INGB 0000 3706 46
Tenaamstelling: Stichting Muziekinstituut Koorschool St. Bavo
Omschrijving: ‘Sponsoring Thank You Tour 2020’

Wij danken u hartelijk voor uw steun!

Share

Haarlem Koorschool

X
X

Door het gebruik van deze website gaat u ermee akkoord dat er cookies worden geplaatst voor een optimale gebruikservaring. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close