Najaars concert COV Haarlem met medewerking van Koorschool Haarlem

Zondag 8 december 2019 – 14.30 uur
Philharmonie Haarlem

 

In een spannend en gevarieerd najaarsconcert brengt het oudste oratoriumkoor van Haarlem met medewerking van het Schoolkoor van de Koorschool Haarlem en het Promenade Orkest een ode aan twee legendarische figuren, die beiden centraal staan in de maand december: Sint Nicolaas en Jezus Christus. Die Geburt Christi en het Oratorio vertellen het eeuwenoude kerstverhaal met een rijk palet aan klanken, variërend van dreigend en donderend, tot ingetogen en lyrisch. De Cantata beschrijft op dramatische wijze het leven en de heldendaden van de Heilige Nicolaas.

 

– Die Geburt Christi Op. 90 – Heinrich von Herzogenberg

– Oratorio de Noël Op. 12   – Camille Saint-Saëns

– Saint Nicolas Cantata       – Benjamin Britten

 

Klik hier om kaarten te bestellen

Share

Bianca Nooij

X
X

Door het gebruik van deze website gaat u ermee akkoord dat er cookies worden geplaatst voor een optimale gebruikservaring. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close