TV-mis vanuit Haarlemse Kathedraal

Zondag 1 december – 10.00 uur – NPO2

Afbeeldingsresultaat voor kathedraal st bavo haarlem maarten de wit

Op de eerste zondag van de Advent, 1 december, zal de Eucha­ris­tie­viering rechtstreeks worden uitgezonden vanuit de Kathedrale Basiliek van St. Bavo in Haarlem. De viering begint om 10.00 uur. Hulp­bis­schop Mgr. dr. Jan Hendriks zal in deze viering de celebrant zijn.

Muziek
De Capella Puellarum van het Kathedrale Koor zal de viering muzikaal begeleiden met onder andere de Missa Puellarum van koorlid Lisanne Bosman en het prachtige motet Veni Domire van Felix Mendelssohn-Bartholdy. De Capella Puellarum staat onder leiding van Magistra Cantus Sanne Nieuwen­huijsen, met aan het orgel Titulair organist van de Kathedraal Ton van Eck.

Uitzending gemist    
Het is bijzonder deze viering ‘live’ mee te maken in de Haarlemse Kathedraal als begin van de adventstijd. De viering is ook terug te zien op ‘uitzending gemist’.

Geloofs­ge­sprek          
Voorafgaand aan de uitzending van de Eucha­ris­tie­viering, om 9.45 uur, is het ‘Geloofs­ge­sprek’ met Mgr. Jan Hendriks.

 

 

Share

Bianca Nooij

X
X

Door het gebruik van deze website gaat u ermee akkoord dat er cookies worden geplaatst voor een optimale gebruikservaring. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close