Concert Oude Kerk Spaarndam met highlights uit bekende musicals!

Concert Oude Kerk Spaarndam met highlights uit bekende musicals!

 

 

Datum: 9 februari, 16.00 uur
Locatie: Oude Kerk Spaarndam, Kerkplein 2
Toegang € 10,-
Koor: Cappella Puellarum en de solisten van de Junioren en Senioren solisten opleiding

Op zondag 9 februari geven de seniorzangers van de solistenopleiding en de Cappella Puellarum onder leiding van Michelle Mallinger en Sanne Nieuwenhuijsen een verrassend concert in het Oude Kerkje van Spaarndam. Verrassend, want op het programma staan highlights uit bekende musicals! Het concert begint om 16.00 en duurt ongeveer een uur. U bent allen van harte uitgenodigd!

Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de deur of hier te bestellen.

Share

Bianca Nooij

X
X

Door het gebruik van deze website gaat u ermee akkoord dat er cookies worden geplaatst voor een optimale gebruikservaring. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close