Thank You Tour wordt verplaatst

De Thank You Tour naar de Verenigde Staten, eind april, gaat op dat tijdstip niet door.

De redenen hiervoor zijn duidelijk, de risico’s zijn onoverzichtelijk en daardoor te groot. Ook binnen Amerika zijn veel restricties en worden veel bijeenkomsten voor April nu al afgezegd. De VS laat sowieso de komende tijd geen Europeanen toe en het is nog volstrekt onzeker wat er hierna gebeurt.

Op dit moment wordt gekeken of de tournee verplaatst kan worden naar de herfstvakantie (10 t/m 18 oktober). We willen de Amerikanen nog steeds bedanken voor 75 jaar vrijheid.

Share

Bianca Nooij

X
X

Door het gebruik van deze website gaat u ermee akkoord dat er cookies worden geplaatst voor een optimale gebruikservaring. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close