Sponsorkliks

U shopt vast ook wel eens online! Bol.com, Wehkamp, V&D, Zalando, thuisbezorgd.nl, Itunes krediet, sportkleding, telefoonabonnementen, vliegtickets, hotelovernachtingen, inktpatronen, noem maar op! Wij hebben nu iets nieuws bij de Koorschool, Sponsorkliks, bij elke aankoop die u online doet kunt u nu ook de Koorschool en het muziekinstituut sponsoren. Helemaal gratis!

Hoe werkt het?

Klik hier of op het sponsorkliks logo. Nu krijgt u een lijst te zien met allerlei verschillende webwinkels. Klik vervolgens op de webwinkel waar u uw product wilt bestellen en bestel het product zoals u altijd bij die winkel doet. Zodra u afgerekend heeft ontvangt de Koorschool automatisch een klein percentage van het totaal bedrag. U betaalt er niks extra’s voor maar u helpt wel meteen uw favoriete school en koor! De bedragen variëren afhankelijk van het aankoopbedrag, maar of het nu een paar cent is of een paar honderd euro, het helpt ons allemaal!

Tip

Zeker weten dat u nooit vergeet om uw online shopping via de Koorschool te doen? Stel de pagina met webwinkels in als uw startpagina of sla hem op als favoriet in uw webbrowser!

Privacy

De Koorschool ontvangt alleen het sponsorgeld, wij krijgen geen inzicht in wie er een aankoop heeft gedaan en wat iemand heeft gekocht.

Elke dinsdag en donderdag is er Open School en woensdag 24 mei Open Dag! Klik hier voor meer informatie.