Muziekteam

Maak kennis met de muziekdocenten, dirigenten & stempedagoges van onze school.

Laine Tabora

Dirigent 

Laine Tabora was born in Riga, the capital city of Latvia. She started her undergraduate training at the Latvian Academy of Music, where she successfully completed a bachelor’s degree in music education and in choral conducting in 2014. Alongside her studies, she worked as a music teacher and choir conductor.

Lees hier meer over Laine

Rick Muselaers

Tweede dirigent

Rick Muselaers studeerde Docent Muziek, Koordirectie (Louis Buskens) en Orkestdirectie (Arjan Tien) aan het Fontys Conservatorium Tilburg. Sinds maart 2023 is Rick verbonden aan het Muziekinstituut van de Kathedraal St. Bavo.

Lees hier meer over Rick

Jeannette van Schaik

Stempedagoge

Jeannette van Schaik

Jeannette van Schaik is klassiek-/operazangeres -afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam en de Dutch National Opera Academy- en voornamelijk werkzaam als soliste bij verschillende koren/orkesten en operaproducties in theaters in het binnen- en buitenland.

Haar eigen muzikale carrière is begonnen op de Koorschool! Zij weet dus als geen ander hoe waardevol het is om op deze leeftijd deze bijzondere extra muzikale bagage mee te krijgen, niet alleen voor de kinderen die een muzikale toekomst ambiëren, maar voor iedereen. Muziek en zang leveren, zeker rond deze leeftijd, een enorm grote bijdrage aan de sociaal-emotionele ontwikkeling. Zij probeert daarom haar lessen naast de technische stemvorming ook op een speelse manier in te richten op auditieve en motorische vaardigheden, creativiteit, expressie en het allerbelangrijkste; samenwerking.

Janneke Boomsma

Docent Solfége

Elke dinsdag en donderdag is er Open School en woensdag 24 mei Open Dag! Klik hier voor meer informatie.