Muziekteam

Maak kennis met de muziekdocenten, dirigenten & stempedagoges van onze school.

Sanne Nieuwenhuijsen

Magistra Cantus / muziekdocente
Vanaf 2010 is Sanne als dirigent verbonden aan het Muziekinstituut van de Kathedraal St. Bavo te Haarlem. In september 2013 is zij door mgr. dr. J.M. Punt geïnstalleerd als nieuwe Magistra Cantus van de Kathedraal, de Koorschool Haarlem en het Muziekinstituut van de Kathedraal St. Bavo.

Lees meer over Sanne

Laine Tabora

Tweede dirigent

Jeannette van Schaik

Stempedagoge

Jeannette van Schaik

Jeannette van Schaik is klassiek-/operazangeres -afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam en de Dutch National Opera Academy- en voornamelijk werkzaam als soliste bij verschillende koren/orkesten en operaproducties in theaters in het binnen- en buitenland.

Haar eigen muzikale carrière is begonnen op de Koorschool! Zij weet dus als geen ander hoe waardevol het is om op deze leeftijd deze bijzondere extra muzikale bagage mee te krijgen, niet alleen voor de kinderen die een muzikale toekomst ambiëren, maar voor iedereen. Muziek en zang leveren, zeker rond deze leeftijd, een enorm grote bijdrage aan de sociaal-emotionele ontwikkeling. Zij probeert daarom haar lessen naast de technische stemvorming ook op een speelse manier in te richten op auditieve en motorische vaardigheden, creativiteit, expressie en het allerbelangrijkste; samenwerking.

Janneke Boomsma

Docent Solfége

Michelle Mallinger

Stempedagoge
Michelle Mallinger, sopraan, behaalde haar Bachelor of Arts diploma in Vocal Performance van de San José State University (VS) in 1998. Daarna studeerde zij aan het Koninklijk Conservatorium (Den Haag), waar ze haar Bachelor of Music graden in koordirectie (2003) en solozang (2005) haalde. Michelles operarollen omvatten Dido uit Purcells Dido and Aeneas, La Messagera uit Monteverdi’s Orfeo, Venus in John Blow’s Venus and Adonis (compleet met barok dans en gestiek) en Beatrice van Berlioz’s Beatrice et Benedict.
Lees meer over Michelle

Elke donderdag is er Open School en zaterdag 11 maart Open Dag! Klik hier voor meer informatie.