Muziekteam

Maak kennis met de muziekdocenten, dirigenten & stempedagoges van onze school.

Sanne Nieuwenhuijsen

Magistra Cantus / muziekdocente
Vanaf 2010 is Sanne als dirigent verbonden aan het Muziekinstituut van de Kathedraal St. Bavo te Haarlem. In september 2013 is zij door mgr. dr. J.M. Punt geïnstalleerd als nieuwe Magistra Cantus van de Kathedraal, de Koorschool Haarlem en het Muziekinstituut van de Kathedraal St. Bavo.

Lees meer over Sanne

Rens Tienstra

Tweede dirigent / muziekdocent
Rens Tienstra studeerde al op jonge leeftijd orkestdirectie bij Dick Verhoef en daarna aan de vooropleiding van het conservatorium van Amsterdam bij Lucas Vis en Sam ten Velde. Rens studeerde in 2013 af als Master of Music in Compositie met een onderzoek naar de raakvlakken tussen gregoriaans en hedendaagse compositie.
Lees meer over Rens

Sarah Barrett

Stempedagoge
Sarah Barrett (Baltimore Maryland, U.S.A.) behaalde haar zangdiploma aan het Trinity College in Hartford, Connecticut. Na het winnen van de Maryland State Vocal Competition ontving zij een uitnodiging om te zingen met het Baltimore Symphony Orchestra en de Washington Opera. Na een actieve carrière als zangeres in Wenen verhuisde Sarah naar Nederland, waar zij zich verder verdiepte in koordirectie. Zij nam deel aan de Kurt Thomas Cursus en studeerde bij Hans Leenders, Daan Admiraal en Gilles Michels.
Lees meer over Sarah

Michelle Mallinger

Stempedagoge
Michelle Mallinger, sopraan, behaalde haar Bachelor of Arts diploma in Vocal Performance van de San José State University (VS) in 1998. Daarna studeerde zij aan het Koninklijk Conservatorium (Den Haag), waar ze haar Bachelor of Music graden in koordirectie (2003) en solozang (2005) haalde. Michelles operarollen omvatten Dido uit Purcells Dido and Aeneas, La Messagera uit Monteverdi’s Orfeo, Venus in John Blow’s Venus and Adonis (compleet met barok dans en gestiek) en Beatrice van Berlioz’s Beatrice et Benedict.
Lees meer over Michelle

We hebben twee openstaande vacatures! Een voor dirigent/ muziekdocent en een voor Administratief medewerker. Klik hier voor meer informatie.