Uitvoeringen

Welkom bij het overzicht van uitvoeringen die door onze koren worden gegeven in de komende periode. U kunt per uitvoering direct zien hoe u kaarten kunt bestellen en wat de contactgegevens zijn voor eventuele vragen of onduidelijkheden.

december, 2021

05dec10:00HoogmisKathedraal St. Bavo Haarlem | Zang: Solisten

11dec19:00John Rutter 75st birthday i.s.m. het Zeeuws ConcertkoorVlissingen | Zang: Zeeuws Concertkoor met medewerking van de Koorschool van de Kathedraal St. Bavo in Haarlem, Titia van Heyst (sopraan), Willem de Vries (bariton), Dordrechts Kamerorkest, Jos Vogel - orgel

12dec10:00HoogmisKathedraal St. Bavo Haarlem | Zang: Senioren en Mannenkoor

19dec10:00HoogmisKathedraal St. Bavo Haarlem | Zang: Capella Puellarum

19dec19:00Kerstconcert van het Kathedrale KoorKathedraal St. Bavo Haarlem | Zang: Kathedrale Koor

Show More Events

Word vriend van onze koren!

De stichting Vrienden van de Sint Bavo Koren is in 1981 opgericht met als doel het verwerven en beheren van gelden, teneinde deze gelden aan te wenden voor het bevorderen van de kennis en de praktijk der kerkmuziek en liturgie in het algemeen en in het bijzonder het ondersteunen van de werkzaamheden uitgevoerd door de te Haarlem gevestigde Stichting Muziekinstituut van de Kathedraal Sint Bavo. Zij tracht dit doel te bereiken door het verstrekken van subsidies en bijdragen.

U kunt ons steunen! Door vriend te worden, maar ook door fiscaal vriendelijk te schenken of door middel van een éénmalige donatie. Lees er meer over op www.vriendensintbavo.nl!

Ik wil graag meer informatie

We hebben twee openstaande vacatures! Een voor dirigent/ muziekdocent en een voor Administratief medewerker. Klik hier voor meer informatie.